EFT and Reiki clinic

EFT and Reiki clinic

Hejsan, hejsan! Vad roligt att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg, det ska idag handla om en behandling inom reiki i Kungsbacka som jag för ett tag sedan var på. Jag var då hos företaget EFT and Reiki clinic, vilket var ett riktigt bra val.

Under den senaste tiden har det hänt mycket i mitt liv och i min familj, då det är ganska personligt vill jag inte gå in på för mycket detaljer. En sak jag kan nämna är dock att min mamma har blivit sjuk och vi vet inte alls hur det ska gå, det är något som har tagit väldigt hårt på mig och även påverkat mitt mående. Min energinivå har inte varit detsamma sedan vi fick den här nyheten, jag har även märkt hur många andra delar har påverkats så som sömn, immunförsvar och värk i kroppen. Då det inte är något allvarligt har jag inte velat gå till läkaren, det finns trots allt många andra som behöver läkarnas tid bättre. Det har dock påverkat mig så pass mycket att jag inte kan leva min vardag som vanligt, vilket har varit ganska frustrerande. I hopp om att hitta något som kunde få mig att må bättre letade jag runt på internet i flera dagar, tillslut hittade jag det här företaget och läste mer om deras behandlingar. Jag kunde då läsa mig till att de jobbade med reiki i Kungsbacka, vilket direkt fångade mitt intresse. Det kändes som att det var en behandling som möjligtvis kunde hjälpa mig med mina problem. Efter att ha gått till dem för en behandling märkte jag en viss skillnad till en början, som med tiden bara växte sig större. Idag är jag näst intill helt fri från de problemen som jag tidigare kände, vilket är en otrolig lättnad. Därför vill jag med det här inlägget informera er om det här företaget och deras behandling inom reiki i Kungsbacka, för att visa er att det alltid finns hjälp och få.


Kommentarer är stängda.