El & Maskinservice i Svala

El & Maskinservice i Svala

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om hur det gick till när barnens rum skulle renoveras. Jag vände mig till ett företag som sysslar med renoveringsarbeten i Timrå. Det är fortfarande mycket som behöver göras i huset men jag är rätt så händig och klarar en del av arbetet själv. Att barnen skulle få sina rum iordninggjorda först det var faktiskt viktigast, och även att det skulle bli helt fackmannamässigt gjort. Det blev det eftersom de duktiga hantverkarna från El & Maskinservice i Svala kom hit och gjorde denna renovering. 

 

Ett par kolleger på banken som jag pratade med berättade att de varit mycket nöjda efter att anlitat El & Maskinservice i Svala. De rekommenderade mig att anlita deras snickare när jag berättade om mina planer på att renovera barnens rum. Vad kan jag säga annat än att jag är hemskt nöjd, men allra gladast är förstås mina tre barn! Ni som behöver ett företag som kan hjälpa även er med era renoveringsarbeten i Timrå borde verkligen höra av er till El & Maskinservice i Svala för att se hur de kan hjälpa till. Hantverkarna har en omfattande kompetens och erfarenhet vilket så klart är väldigt bra. Ni har både mina och mina kollegors varmaste rekommendationer att låta det här företaget utföra även era renoveringar. Det är ett seriöst företag vars tjänster är prisvärda. Ni kan alltid få en helt kostnadsfri offert för era kommande projekt. 

  


Kommentarer är stängda.