Kråkshults healing och massage

Kråkshults healing och massage

God morgon, god morgon och välkommen till bloggen. Näst efter familjen är jag är en sådan där person som också är mycket intresserad av hälsa och andlighet. Jag är en sökare som har provat mig fram genom att testa flera olika saker i syfte att få må bättre. Till exempel så har jag testat yoga, vilket var bra, men nu har jag hittat något som faktiskt passar mig ännu bättre, nämligen healing. Jag är så glad att jag följde med en vän på healing i Jönköping, för detta har blivit en ny och positiv erfarenhet för mig. Vi gick till ett företag som heter Kråkshults healing och massage. 

 

Jag vill gärna dela med mig till er om vad denna healing har inneburit för mig, och så hoppas jag att även ni ska upptäcka hur bra det här är. Det vore spännande om ni i ett senare skede ville skriva till mig och berätta om hur ni tycker att denna healing i Jönköping var, om ni bestämmer er för att gå till Kråkshults healing och massage. Vad har då denna healing inneburit för mig? Jo, jag har fått hjälp till att läka ihop både psykiskt och fysiskt. Det är sådan varm och positiv energi som strömmar in i min kropp ifrån behandlarens händer och fyller mig med kraft och värme. Jag känner hur energin flödar in i min kropp som en våg ifrån havet och den avslappningen som blir ett resultat av detta gynnar förstås läkningsprocesserna i kroppen och stärker immunförsvaret. Jag vill verkligen att ni ska få möjligheten till att må lika bra som jag vilket ni kommer att kunna göra om ni bestämmer er för att få healing i Jönköping på Kråkshults healing och massage. 

 


Kommentarer är stängda.