Städfirma i Kristianstad hjälper vår familj med veckostädning

Städfirma i Kristianstad hjälper vår familj med veckostädning

Hejsan på er

Vi har nu bestämt oss för att ta hjälp av en städfirma här i Kristianstad för att sköta vårt veckostäd, då vi känner att det kan vara värt att få den avlastningen. När vi skulle hitta en städfirma så fick vi tips av en vän till oss som hade haft hjälp av just detta företaget vid en flytt och de var jättenöjda. Det finns ju fler än en städfirma i Kristianstad men man vill ju ha någon som är noggrann och bra och inte bara ta den första som är tillgänglig.

Vi ska få hjälp en gång i veckan med veckostädning och det känns lite ovant såklart att lämna bort en del av sin städning till någon annan men det ska samtidigt bli väldigt skönt. Jag tror att jag kommer vänja mig ganska fort. Det här är något vi ska testa i alla fall en period nu medan vi jobbar ganska mycket och medan barnen är i skolåldern så att vi får mer tid med de när vi är lediga. Man vill ju ta tillvara på all tid med de som man kan för snart är du vuxna och så undrar man vart tiden tog vägen.

?Samtidigt är vi ju tacksamma för våra jobb som gör att vi kan resa tillsammans och göra saker med familjen och att vi kan bo i ett fint hus där alla har egna rum. En sån sak skulle ju inte vara självklart om vi inte hade våra jobb. Jag är sån som aldrig tar något för givet och som ser till att tacka varje dag för allt som vi har och för varje dag som vi får vara friska och må bra. Nu ska jag återgå till jobbet och sen i eftermiddag ska jag ta med barnen till parken och ha picknick. Ha en underbar dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.